Поділитись:

Волинь буде із сіллю! Відомо, коли вона з'явиться на прилавках, та скільки коштуватиме (відео)

Четвер, 26 травня 2022, 22:43
Волинь буде із сіллю! Відомо, коли вона з'явиться на прилавках, та скільки коштуватиме (відео)

Волинян закликають не хвилюватись, що буцімто з прилавків магазинів зникне сіль. Попри нинішній дефіцит цього товару, постачальники запевняють, що ситуація цілком контрольована.

Як повідомив у коментарі телеканалу «Конкурент TV» речник торговельної мережі АТБ Сергій Демченко, припинення діяльності заводу “Артемсіль” не була для них новиною.

«З березня місяця прораховувались варіанти, щодо імпортування солі. І на сьогодні ми імпортуємо цю продукцію з Туреччини, завозимо до наших магазинів. Єдина проблема – це з логістикою, тому що складнощі щодо переходу кордонів і далі поставки цієї продукції до наших складів та магазинів з урахуванням проблем, які наразі існують з пальним», – розповідає Сергій.

Сергій Демченко запевнив, що окрім імпортованої солі з Туреччини є й інші варіанти, як забезпечити регіон товаром. Тож запевняє – на Волині сіль точно буде.

«Безумовно буде. Єдине, що як ви знаєте в нас є скажімо “Артемсіль” – це найбільший виробник, який забезпечував сіллю і інші країни. В нас є ще один виробник, це Львівське підприємство. Але його потужності не вистачає, щоб задовольнити всі потреби, які існують зараз в нашій мережі. Можливо, і в принципі я знаю, що такі перемовини йдуть, можливо певний час будемо закривати саме з Львівської солі, скажімо, для Західного регіону. Можливо для Волинського також», – зазначає чоловік.

Вартість імпортованої солі буде вища, ніж раніше. За словами Сергія Демченка поки 1 кілограм вартуватиме не більше 20-ти гривень. Ціна може збільшувати в залежності від цін на пальне. Утім іншого виходу, як уникнути дефіциту солі – немає.

«Хочу заспокоїти мешканців Волині, і наших покупців в тому числі що ситуація вона контрольована. Трошечки почекати день-два поки спаде цей ажіотаж штучно створений. І в принципі вся продукція буде», – зауважив Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів