Поділитись:

У червні у «Сільпо» надійде 200 тонн солі

Четвер, 26 травня 2022, 11:28
У червні у «Сільпо» надійде 200 тонн солі

Мережа супермаркетів «Сільпо» домовилася про постачання 200 тонн солі в Україну у червні.

Про це повідомили у торгівельній мережі.

 У зв'язку з тим, що підприємство «Артемсіль» у квітні призупинило роботу через бойові дії у Донецькій області, українці відчули нестачу солі на полицях магазинів.

«Тому, щоб забезпечити всіх українців, поки на нашій землі йдуть бої з російськими окупантами, ми домовилися про поставки кам'яної йодованої солі з виробниками в Україні та за кордоном.», – повідомили в «Сільпо».

Зазначається, що мережа супермаркетів у квітні почала співпрацювати з одним з найстаріших підприємств у Європі – Дрогобицькою солеварнею у Львівській області. Завдяки поставкам з Дрогобича вдається забезпечити сіллю супермаркети на заході країни. В Україні більше альтернатив для заміни кам'яної не йодованої солі з Соледару немає.

Також знайшли нових постачальників у Польщі, Румунії та Туреччині. 

«Перші партії Куявської солі з Польщі ми почали отримувати декілька тижнів тому... Сіль з Румунії та Туреччини очікуємо в Україні на початку та в середині червня. Загалом, ми замовили 200 тонн солі, щоб повністю забезпечити мережу. І плануємо щомісяця поставляти такі обсяги в Україну. До того ж «Сільпо» продовжує постачати сіль торгової марки Sosalt від своїх партнерів з Італії», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

З повагою,

Олена Кобець

Менеджер

Надрукувати
мітки:
коментарів