Поділитись:

Розповіли, коли у Луцьк привезуть сіль

Середа, 25 травня 2022, 20:02
Розповіли, коли у Луцьк привезуть сіль

 Внаслідок обстрілів на Донеччині виробництво солі тимчасово зупинили. А отже, сіль з полиць українських крамниць просто зникла.

Яка ситуація із сіллю в Луцьку, та що з цього приводу кажуть продавці, з’ясувати журналісти ВолиньPost.

Якщо ще кілька днів тому активно обговорювали дефіцит пального, нині на часі – відсутність солі. Щонайменше десять людей шукали сіль разом з журналістами, щоправда, марно: її дійсно на Центральному ринку немає.

«Треба було менше по телевізору базікати. «Артемсіль» закрили ще у квітні, але одне дурне ляпнуло, і вже їм дефіцити, ажіотажі… Хтось хоче заробити добре», – вигукує до нас чоловік.

Подавець, який торгує польськими товарами каже:

«Якби знав раніше, то закупив би (усміхається – ред.). У Луцьку можете не шукати, солі ніде немає. Хіба згодом буде як в Тернополі… По 85-95 гривень купуватимете?».

Розповіли, коли у Луцьк привезуть сіль 

Розповіли, коли у Луцьк привезуть сіль 

Не покидаючи надію, журналісти помандрували рядами далі. Від продавчині дізналися:

«Привезуть за тиждень-два. Або зі Львова, або імпортну. Закордонне, звісно, дорожче продаватимуть. Але щоб то солі ніде не було, ви що? Буде незабаром!».

Запитали, чи є сіль і у крамаря поруч. Чоловік відразу відповідає:

«Вся інформація на табличці!».

І згодом додає:

«Буде з наступного тижня польська за 20-25 гривень. Краще зачекаю. Можна і як у Тернополі ціну загилити, але купувати навряд будуть».

Немає продукції «Артемсолі» і у магазинах. Ні у маркеті «Сім23», ні в «АТБ», ні у «Сільпо». Та сама ситуація і на ринку, що на ЛПЗ. В одної із продавчинь є хіба сіль морська або рожева гімалайська.

Повно морської солі й у супермаркеті «Салют». Очевидно, її не охоче розбирають. Наприклад, 450 грамів «Морячки» вартує 17,20 грн, а від виробника «Salute di Mare» – 25,60 за 600 грамів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
Надрукувати
мітки:
коментарів