Поділитись:

«Моє життя, яке я хочу захистити»: Ектор Хіменес-Браво почав військову підготовку (фото)

Четвер, 26 травня 2022, 02:26
«Моє життя, яке я хочу захистити»: Ектор Хіменес-Браво почав військову підготовку  (фото)

Відомий колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вирушив на тренування у військовій справі.

Про це пише ТСН.

Про це кулінар та ведучий розповів на сторінці в Instagram. Ектор поділився кадром, на якому зображений з автоматом у руках посеред поля. Як зазначив Ектор Хіменес-Браво, на тренування він пішов, аби у разі зустрічі з російськими загарбниками мати змогу захистити себе та своїх близьких:

«Я вважаю, якщо кожен в Україні пройде такий курс, Росія сюди більше не прийде. Бо як можна зайти до країни, де 50% людей можуть тебе вбити під час патрулювання чи розгону мітингів. Орки, звісно, тупі, але не настільки», – сказав телекулінар.

«Моє життя, яке я хочу захистити»: Ектор Хіменес-Браво почав військову підготовку  (фото) 

Водночас він зізнався, що не планує йти до тероборони, чи вступати у ЗСУ, втім задля захисту хоче вміти поводитися зі зброєю:

«Це не піар, я не збираюсь вступати до ЗСУ, чи ТРО та їздити блокпостами для фотосесій. Я не вожу з собою автомат та не знімаю відео для галочки. Це моє життя, яке я хочу захистити та транслюю вам свої думки та позицію. І впевнений, що кожен українець має задуматись про це, оскільки орки можуть повернутись до вашого дому (навіть якщо зараз ви вже почуваєтеся у безпеці). І ми зустрінемо вже їх інакше. Захист від ракет нам забезпечить ЗСУ, а ми маємо бути готові зустріти ворога у своєму дворі», – поділився Хіменес-Браво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів