Поділитись:

На Волині мотоциклісти спробували підкупити патрульних (фото)

Середа, 25 травня 2022, 18:02
На Волині мотоциклісти спробували підкупити патрульних (фото)

У Волинській області двоє мотоциклістів-порушників спробували уникнути відповідальності за порушення ПДР за допомогою хабаря правоохоронцям. Тепер їм «світить» кримінал.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 24 травня, у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили мотоцикл «Мінськ». За кермом двоколісного перебував 46-річний мешканець сусіднього населеного пункту. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти освідування, від чого він відмовився.

За нескладання адмінпротоколу за ст. 130 КУпАП порушник декілька разів пропонував поліцейським хабар, а згодом, попри попередження про кримінальну відповідальність, поклав тисячу гривень на заднє сидіння службового авто.

Того ж дня у Рожищі керманич мотоцикла Honda Dio намагався «порішати» щодо уникнення відповідальності за керування незареєстрованим транспортним засобом та керування без відповідної водійської категорії. Гроші він залишив у поліцейському автомобілі.

Слідчо-оперативні групи задокументували факти кримінальних правопорушень, кошти вилучили. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі. 

На Волині мотоциклісти спробували підкупити патрульних (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів