Поділитись:

«Мей Маск – рупор правди про війну в Україні за кордоном»: Прайм-Тайм з Галиною Падалко (відео)

Вівторок, 24 травня 2022, 22:15
«Мей Маск – рупор правди про війну в Україні за кордоном»: Прайм-Тайм з Галиною Падалко (відео)

Під час повномасштабної війни в Україні багато закордонних діячів культури всіляко підтримували Україну та українців. У тому числі закордонні письменники та знаменитості, які раніше мали зв’язки з українськими книжковими видавництвами в перший день нападу росії намагались всіляко допомогти.

Про це у програмі Прайм-Тайм телеканалу Конкурент TV розповіла директорка з комунікацій видавництва «Vivat» Галина Падалко.

Вона розповіла, що багато закордонних авторів з початку війни росії проти України відмовились мати будь-які зв’язки із росією.

Зокрема мама Ілона Маска, який всіляко підтримує Україну у цей нелегкий час, також намагалась зробити все, що в її силах, щоб допомогти. Минулого року Галина Падалко зустрічалась з мамою Ілона Маска – Мей Маск. Тому у перші дні війни вона Мей постійно писала і просила посилання на сервіси, куди можна перерахувати кошти, щоб допомогти Україні.

Крім того, як зазначає Галина Падалко, на той час було дуже важливим говорити правду про ті жахи, які відбувались в Україні і саме Мей Маск була одним із рупорів правди ще на самих початках. І пори те, що контент Мей більш ґрунтується на тематиках моди та харчування, у її стрічці в соцмережах було багато дописів про Україну та багато моторошних реальних кадрів війни.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів