Поділитись:

Мати Ілона Маска з'явилась у вишиванці та жакеті від українських дизайнерів (фото)

Неділя, 08 травня 2022, 05:33
Мати Ілона Маска з'явилась у вишиванці та жакеті від українських дизайнерів (фото)

Мати Ілона Маска Мей Маск вкотре підтримала Україну та українських дизайнерів під час війни. Вона відвідала конференцію в Лос-Анджелесі в одязі від українських брендів.

Про це пише НВ.

Відома інфлюенсерка, модель, дієтологиня та авторка книги Жінка, яка має план Мей Маск стала почесною гостею конференції, яку організувала її дочка Тоска Маск.

На важливу подію 74-річна мати Ілона Маска одягла вбрання від українських дизайнерів. Це білий жакет від Ельвіри Гасанової та вишивана сорочка українського бренду Kris Maran. Одяг вона поєднала зі стильними дірявими джинсами.

У своєму пості вона наголосила, що підтримує українських дизайнерів.

Мати Ілона Маска з'явилась у вишиванці та жакеті від українських дизайнерів (фото)Мати Ілона Маска з'явилась у вишиванці та жакеті від українських дизайнерів (фото)Мати Ілона Маска з'явилась у вишиванці та жакеті від українських дизайнерів (фото) 

Нагадаємо, Мей Маск висловила свою підтримку Україні з перших днів війни, яку росія розв’язала проти України. Крім того, вона регулярно нагадує про Україну у своїх соціальних мережах, підтримуючи українських дизайнерів. Протягом двох місяців майже на всі події, які вона відвідує, мати Ілона Маска одягає вбрання від українських брендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів