Поділитись:

Тягали рибу сітками з човнів: на Волині зловили браконьєрів (фото)

Вівторок, 24 травня 2022, 15:40
Тягали рибу сітками з човнів: на Волині зловили браконьєрів (фото)

Минулого тижня волинські рибоохоронці викрили 16 порушень правил рибальства. Збитки, завдані рибному господарству, становлять понад 15 тис. гривень. За цей період на порушників накладено штрафи на майже 500 грн, решту накладуть суди, в які скерували матеріали справ. Окрім того, вилучили 11 кг риби та шість заборонених сітних знарядь лову.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Серед виявлених порушень правил рибальства – 6 грубих правопорушень за ч. 4 ст. 85 КУпАП, 9 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП та 1 акт виявлення та вилучення безхазяйного майна. 10 кг риби, вилученої з безгосподарського знаряддя, передали на потреби ЗСУ.

21 травня на озері Шині Камінь-Каширського району викрили два порушення – два жителі села Нові Червища завдали збитків рибному господарству на 6 290 грн та 9 486 грн відповідно. В обох випадках порушники здійснювали ловили рибу з дерев’яних човнів сітними знаряддями лову. 

Ще два грубі порушення рибальства викрили 20 травня на оз. Мале Оріхівське Ковельського району. Двоє чоловіків ловили рибу сітками. На порушників склали адмінпротоколи, знаряддя лову вилучили.

Тягали рибу сітками з човнів: на Волині зловили браконьєрів (фото) 

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення просять терміново повідомляти на «гарячу лінію» управління: 067 360 78 40. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів