Поділитись:

Лучани стояли в черзі, щоб купити нові марки на Укрпошті (відео)

Понеділок, 23 травня 2022, 21:00
Лучани стояли в черзі, щоб купити нові марки на Укрпошті (відео)
Укрпошта випустила нову марку – так зване продовження серії військових подвигів наших українських захисників. Так, нова марка “Рускій воєнний корабль…ВСЬО” увійшла в обіг вже 23 травня. Її спецпогашення відбулось на всеукраїнському рівні одночасно у кожному обласному центрі країни. Відбувся такий захід і у Луцьку. 
Хоч продаж марки стартував по обіді, лучани з самісінького ранку зібралися попід дверима відділення пошти.
 

Нова марка – це так званий ремейк першої марки із славнозвісним висловом “ Рускій корабль йди…у відомому напрямку”. Першу марку запустили у обіг 12 квітня, і ніби за дивним збігом обставин на наступний день той самий російський флагман “Москва” був уражений українським Нептуном, й врешті-решт пішов на дно. Тож Укрпошта не могла залишитись осторонь такої знакової для українців події й випустила нову марку.
До слова, попередня марка мала настільки шалений ажіотаж серед українців й не тільки, що 1 мільйона тиражу вистачило не усім. Тож цього разу екземплярів випустили куди більше – тираж обсягом 5 мільйонів. Та навіть попри це лучани вишикувались у чергу, аби першими придбати новеньку марку.
До слова, під час заходу відвідувачів запевнили – нові марки будуть з'являтися і надалі. Й вже наступна буде із не менш популярним гаслом “Доброго вечора, ми з України”.
 
 
 
 
 
 
 
Надрукувати
мітки:
коментарів