Поділитись:

У Польщі випустили марки з портретом Зеленського – їх розібрали за години (фото)

Четвер, 12 травня 2022, 18:29

У Польщі випустили марки з портретом Президента України Володимира Зеленського, виконаним у національних українських кольорах. Ціна на неї не спинила шалений попит, тож за кілька годин усі марки розкупили.

Про це повідомив депутат Краківської міськради Лукаш Вантух, який і став ініціатором створення марки, інформує ТСН.

Компанія Poczta Polska надрукувала марки з Володимиром Зеленським. Тираж марки обмежений. Виготовлено всього 99 аркушів по 9 марок на кожному з них. Кожна з марок пронумерована та має QR-пoсилання.

«Ціна однієї марки – 500 злотих (тож набір – 4500 злотих). Така ціна діє лише кілька днів. І тоді вона виросте. А якщо я зможу завершити весь план, я перестану їх продавати, і вони будуть доступні тільки на аукціонах. Як завжди, вся сума йде на закупівлю гуманітарної допомоги для України»,– написав Вантух.

Одну з марок збираються подарувати Володимиру Зеленському. Поки що Лукаш Вантух відправив оригінальну марку меру Львова.

Попит виявився настільки великим, що продаж був зупинений вже за кілька годин. До друку нової партії таких марок не буде.

Нагадаємо: після старту продажів останніх 5 тисяч аркушів із марками з «русскім кораблем» навантаження на маркетплейс Rozetka сягало 2500 людей на секунду – за три хвилини марки розібрали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів