Поділитись:

Підводний «трансфер»: на Закарпатті військовозобов'язаних переправляли за кордон через річку (фото)

П'ятниця, 20 травня 2022, 11:41
Підводний «трансфер»: на Закарпатті військовозобов'язаних переправляли за кордон через річку (фото)

На Закарпатті викрили незаконний канал переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон через річку Тиса.

Про це у п'ятницю, 20 травня, повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Викрили протиправну діяльність оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області спільно зі слідчими поліції області та працівниками Державної прикордонної служби регіону. 

Троє чоловіків віком від 23 до 29 років налагодили «схему» переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон до однієї з країн ЄС. Для реалізації злочинного наміру підозрювані намагалися визначити інформацію про час та місце несення служби прикордонних нарядів вздовж річки Тиса. Надалі видавали охочим гідрокостюм для «трансферу».

Нині двом фігурантам оголосили підозри за ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Закарпатська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Підводний «трансфер»: на Закарпатті військовозобов'язаних переправляли за кордон через річку (фото)Підводний «трансфер»: на Закарпатті військовозобов'язаних переправляли за кордон через річку (фото)Підводний «трансфер»: на Закарпатті військовозобов'язаних переправляли за кордон через річку (фото)

Нагадаємо: ексзаступника Голови Волинської ОВА Андрія Ярмольського підозрюють у сприянні в незаконному переправленні за кордон військовозобов'язаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024