Поділитись:

Зберегти увагу до України: Зеленський звернеться до американських студентів

Понеділок, 16 травня 2022, 11:24
Зберегти увагу до України: Зеленський звернеться до американських студентів

Президент України Володимир Зеленський звернеться до студентів США та Канади, а це декілька сотень тисяч активних молодих людей, аби утримати увагу цивілізованого світу до проблем і потреб України у війні.

Про це глава держави заявив у своєму зверненні.

«Ще одне завдання, яке набуває то більшого значення, що довше триває війна, – робимо все, щоб зберігати максимальну увагу світу до нас, до України. Інформація про наші потреби має бути в новинах усіх держав, які важливі для нас. Має бути там постійно та кожного дня», – зазначив Зеленський.

Для більшої інформаційної та політичної підтримки України в понеділок президент України спілкуватиметься зі студентами провідних американських університетів.

«Це 63 університети США та два університети Канади, які об'єднують сотні тисяч студентів і є великою експертною та дослідницькою спільнотою. Їхній голос точно посилить наші можливості. Також заплановане й окреме звернення до студентів Стенфордського університету наприкінці травня», – повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Держсекретар США Ентоні Блінкен висловив переконання, що Україна вистоїть у війні, що почалася з повномасштабним вторгненням росії, та зазначив, що цей виклик безпрецедентно об’єднав НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів