Поділитись:

Цей корабель є дуже важливим для росії, – військовий експерт про «Всеволода Боброва» (відео)

П'ятниця, 13 травня 2022, 21:41
Цей корабель є дуже важливим для росії, – військовий експерт про «Всеволода Боброва» (відео)

Підбитий у Чорному морі українськими військовими ворожий корабель «Всеволод Бобров» є дуже важливим для росії.

Про це сказав військовий експерт Ігор Козій на «24 каналі». 

12 травня стало відомо, що неподалік острова Зміїний загорілося російське судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров».

Зі слів Ігоря Козія, потужності цього корабля дозволили б перевезти, наприклад, 190 танків Т-90 (вага танка – 46,5 тонн, – ред.).

«Цей корабель для логістичної системи чи системи тилу військово-морських сил рф є дуже важливим, однозначно. Два крани його по 50 тонн здатні брати з легкістю танк Т-90», – зазначив експерт.

Як і чому цінний корабель опинився біля острова Зміїний, де росіяни вже втратили чимало техніки і живої сили, сказати важко.

«Швидше за все, цей менеджмент пов'язаний передусім з тим, що намагаються таким чином прикрити сліди корупційних моментів. Потонув корабель – і проблеми немає. Чи навпаки – заробляти на цьому: підбили корабель – і слава Богу, візьмемо і будемо ремонтувати. Я цього не виключаю, однозначно. При дурній системі менеджменту, при корупційному уряді рф, при загальній корупції, яка там, помноженій на повний ідіотизм і ура-патріотизм, нічого не можна відкидати», – сказав Ігор Козій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів