Поділитись:

«Референдуму» не буде: окупанти планують анексувати Херсонщину

Середа, 11 травня 2022, 14:01
«Референдуму» не буде: окупанти планують анексувати Херсонщину

На окупованій Херсонщині загарбники відмовилися від ідеї «референдуму» і планують провести анексію української області на підставі звернення місцевої «влади» до президента рф.

Про це у середу, 11 травня, заявив так званий «заступник голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов, повідомив «Кореспондент» з посиланням на російські ЗМІ.
 
Він заявив, що «референдум», свого часу проведений у Криму, не був сприйнятий світовою спільнотою. Тому буде єдиний указ на підставі звернення «керівництва» області до путіна з проханням включити її до складу повноцінного суб'єкта росії.
 
Також сьогодні вранці так званий «постійний представник Криму за президента росії» та «віце-прем'єр» кримського уряду Георгій Мурадов заявив, що захоплені південні території України стануть ще одним регіоном росії. За його словами, це нібито є волею народу.

Нагадаємо: міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що у перші місяці війни перемога для України полягала у відведенні російських військ на позиції до 24 лютого, нині ж, він переконаний, що Україна виграє битву за Донбас,

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів