Поділитись:

Арестович припускає, що росіяни можуть знову піти на Київ, Чернігів та Суми

Понеділок, 09 травня 2022, 09:10
Арестович припускає, що росіяни можуть знову піти на Київ, Чернігів та Суми

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович не відкидає той факт, що росія наважиться на повторний наступ і знову захоче захопити Київ та інші міста північно-східної України.

Водночас Арестович заявляє, що не може спрогнозувати, чи наважиться путін на оголошення мобілізації, адже кремлівський диктатор ухвалює рішення «за одним клацанням у голові». Про це Арестович сказав у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, – інформує ТСН. 

«Пакет військової допомоги голосується наприкінці травня. Поки його проголосували, поки приїде озброєння. До моїх ранніх прогнозів потрібно – коли ще не було зрозуміло, коли голосуватимуть – ще місяць додавати. Це дуже довга історія», – каже радник голови ОП.

Арестович припускає, що у цей час росіяни зможуть зібратися з силами, провести приховану неофіційну мобілізацію і здійснити повторний наступ на Київ.

«Цілком ймовірний другий наступ – на Київ, Чернігів, Суми, Харків тощо. Все можливо такими темпами. Це дуже довга історія, доки санкції подіють, поки приїде зброя… Це місяці – навіть уже не тижні», – зазначає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів