Поділитись:

У Луцьку затримали чоловіка, який поштою отримував наркотики (фото)

Субота, 07 травня 2022, 11:14
У Луцьку затримали чоловіка, який поштою отримував наркотики (фото)

У Луцьку правоохоронці затримали 39-річного ковельчанина, який отримав через пошту 10 грамів наркотичної речовини альфа-PVP. Тепер йому тепер загрожує до трьох років позбавлення волі. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Луцького районного управління поліції.

У п'ятницю, 6 травня працівники Управління по боротьбі з наркотиками під час перевірки оперативної інформації затримали 39-річного ковельчанина на отриманні поштового відправлення з наркотичними речовинами. Правоохоронці на місці події виявили та вилучили у нього мобільний телефон і 10 грамів психотропу альфа-PVP, вартість якого на «чорному ринку» становить близько 7 тисяч гривень. 

При спілкуванні чоловік повідомив, що замовив наркотики для власного вживання через один з телеграм-каналів. 

Вилучені заборонені речовини поліцейські направили на перевірку до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом слідство внесе відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України.

У Луцьку затримали чоловіка, який поштою отримував наркотики (фото)У Луцьку затримали чоловіка, який поштою отримував наркотики (фото)У Луцьку затримали чоловіка, який поштою отримував наркотики (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів