Поділитись:

76 «закладок» і пів кіло PVP: судитимуть волинського наркоторговця

Середа, 04 травня 2022, 15:51

Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо 27-річного волинянина. Його обвинувачують у незаконному поводженні зі зброєю та незаконному придбанні, зберіганні й перевезенні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, в тому числі – у особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Чоловіка обвинувачують у розповсюдженні психотропів через систему «закладок».

Правоохоронці встановили 76 фактів розміщення ним згортків із амфетаміном і PVP у лісових смугах поблизу сіл у Луцькому та Володимир-Волинському районах і автодороги Рожище-Ківерці.

Майже пів кілограма PVP, 120 грамів амфетаміну, 300 грамів канабісу та кастет виявили й вилучили працівники поліції у молодика в ході досудового розслідування.

Волинянин перебуває під вартою та невдовзі постане перед судом.

Усі ці злочини він чинив не сам – матеріали щодо спільника виділені в окреме провадження.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до  12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у помешканні 22-річного лучанина та у його дачному будинку знайшли 10 кілограмів конопель та близько 700 грамів Альфа-PVP, лабораторне обладнання та багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів