Поділитись:

Волинянин замовляв наркотики в інтернеті, розфасовував і продавав (відео)

Субота, 16 квітня 2022, 10:50
Волинянин замовляв наркотики в інтернеті, розфасовував і продавав (відео)

Працівники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчим відділенням під процесуальним керівництвом окружної прокуратури затримали чоловіка, який збував особливо небезпечну психотропну речовину PVP.

Поліцейські з’ясували, що 24-річний житель району налагодив збут небезпечної психотропної речовини. Наркотики замовляв через мережу інтернет, розфасовував на дози та продавав жителям міста. З потенційними клієнтами зазвичай зустрічався особисто, – повідомили в Володимир-Волинському районному відділі поліції. 

Під час обшуку в його квартирі поліцейські знайшли пакетики із небезпечною речовиною білого кольору зовні сходу на PVP (солі). Вилучене направили на дослідження. Також  правоохоронці затримали пособника збуту 31-річного жителя району, котрий за вказівкою здійснював передачу наркотичної речовини.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Волинянин замовляв наркотики в інтернеті, розфасовував і продавав (відео)Волинянин замовляв наркотики в інтернеті, розфасовував і продавав (відео) 

Нині зловмисникам оголошено підозру та обрано запобіжний захід, цілодобовий домашній арешт.

Досудове слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024