Поділитись:

«Медійне серце України»: Максим Онопрієнко розповів про новий проєкт допомоги медійникам (відео)

Четвер, 05 травня 2022, 21:53
«Медійне серце України»: Максим Онопрієнко розповів про новий проєкт допомоги медійникам (відео)

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення ініціює благодійні проєкти. Зокрема, запустили проєкт «Медійне серце України».

Про це у програмі «Прайм-Тайм» телеканалу «Конкурент TV» розповів член Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Максим Онопрієнко.

Він зазначає, що в рамках проєкту «Медійне серце України» розповідають історії медійників, які постраждали під час вторгнення російської федерації на Україну, та інформують про необхідність допомоги цим людям.

Також спільно з генеральним продюсером музичної премії «YUNA» Павлом Шильком планують провести онлайн-концерт спрямований саме на допомогу регіональних медійників, які постраждали. Для цього написали адаптований текст на пісню «Місця щасливих людей» про Маріуполь, Ірпінь, Бучу, Херсон, Миколаїв. Гурт «Скрябін» офіційно передав права на адаптацію. Вони ж виконують основну музичну партію, а куплети співають різні українські зірки. Декілька рядків увійшло із записів Кузьми 

Максим Онопрієнко зауважує, що таким чином благодійний фонд імені Кузьми Скрябіна долучається до цієї ініціативи і під час цього концерту будуть відкриті рахунки для збору допомоги. Потім фонд розподілить ці кошти серед регіональних медійників  

Деталі – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024