Поділитись:

«Він втратив все, замку вже нема, готується кримінальна справа», – Єфросиніна про розмову Галкіним

Неділя, 01 травня 2022, 02:24
«Він втратив все, замку вже нема, готується кримінальна справа», –  Єфросиніна про розмову Галкіним

Максим Галкін заступився за Україну та засудив росію за війну. Через це в нього зірвались усі концерти, усі контракти. Однак Маша Єфросиніна заявила, що на цьому ФСБ не зупинилася. Режим забрав у нього замок під Москвою й готує проти нього кримінальну справу.

Про це пише 24 канал.

Маша Єфросиніна зізналася, що Максим Галкін телефонував їй ще в перші дні війни, однак тоді вона не підняла від нього слухавку. Зірка боялася почути щось на кшталт: «Ну як ви там? Тримайтеся», але згодом пародист вразив її своєю відкритою антивоєнною позицією.

«Виявляється, можна висловлюватися, і вижити, і вивезти дітей. Можна! Отже, це питання лише внутрішнього вибору», – заявила ведуча, яка в перші дні війни благала російський шоу-біз не мовчати.

За словами Єфросиніної, з Галкіним відбувається все те, чого бояться всі російські артисти. Гумориста заборонили по ТБ, закрили всі його шоу, конфіскували маєток під Москвою, в селі Грязь, поливають брудом у пресі та хочуть засудити.

«Він втратив усе. Замку вже немає. Усе забрали, готують кримінальну справу, його по повній програмі викреслюють, очорнюють у пресі. Його стирають як артиста, його немає і не буде, а якщо буде, то це ім'я назавжди очорнили й полили лайном. Ну як, "назавжди". Поки ця влада діє», – висловилася Маша Єфросиніна.

Однак, як запевняє ведуча, за майном, грошима та контрактами на росії Галкін не шкодує. Він вважає, що робить по совісті.

«Ти розумієш, що я якраз вважаю, що те, що я роблю, – це нормально! Це природна реакція на те, що відбувається в Україні. Але виходить, що я біла ворона, тому що всі інші мовчать», – пригадала Єфросиніна слова Галкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів