Поділитись:

Мер окупованого Енергодара переїхав до Запоріжжя – працюватиме дистанційно

П'ятниця, 29 квітня 2022, 11:26
Мер окупованого Енергодара переїхав до Запоріжжя – працюватиме дистанційно

Мер Енергодара Дмитро Орлов переїхав до Запоріжжя та здійснюватиме обов'язки міського голови, перебуваючи в обласному центрі.

Про це 28 квітня повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, інформує «Кореспондент».

Наголошується, що рішення було ухвалено у зв'язку з випадками примусового усунення місцевої влади на окупованих територіях.

«Зараз ми бачимо таку тенденцію, що окупанти починають витісняти і, змушуючи нашу владу, припиняти існування комунальних установ, установ енергозабезпечення, життєзабезпечення. Ми на це піти не можемо, тому вжили заходів, щоб місто жило», – зазначив губернатор.

Він уточнив, що переміщення Орлова «дозволить ефективніше управляти Енергодаром під час воєнного стану та приймати управлінські рішення на благо кожного його мешканця, оскільки більшість організаційних процесів можна реалізувати дистанційно завдяки цифровізації».

За словами глави ОВА, ситуація в Енергодарі напружена. На органи місцевого самоврядування, керівників комунальних підприємств та директорів шкіл «здійснюється шалений тиск».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів