Поділитись:

З Луцька до 14 ОМБр передали позашляховик і тепловізор (фото)

П'ятниця, 29 квітня 2022, 09:48

У четвер, 28 квітня, на передову для потреб бійців 14 окремої механізованої бригади передали вкрай необхідні речі.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

За словами заступника Луцького міського голови Ірини Чебелюк, лучани відвантажили військовослужбовцям гуманітарну допомогу.

«Це те, що сьогодні є найбільш необхідним для наших хлопців: бронежилети, предмети захисту, тепловізор та транспортний засіб, якого так бракує бійцям на передовій. Також ми передали речі для їхнього побуту: продукти харчування та засоби гігієни — саме те, що має бути корисним та необхідним для тих умов, в яких вони перебувають», – зазначила вона.

Уся допомога зібрана силами працівників Луцької міської ради, а також благодійників та спонсорів, які постійно долучаються до збору гуманітарних вантажів нашим Луцьким центральним пунктом допомоги, який працює при міській раді. Також долучились донори з-за кордону, а також усі небайдужі лучани, котрі турбуються про долю наших хлопців, які воюють на передовій. Зокрема, є й кошти ветеранських організацій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що популярний у мережі пес Патрон, який служить у піротехнічній службі ДСНС, отримав дарунки від луцьких волонтерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів