Поділитись:

Французький глянець присвятив обкладинку Україні

Четвер, 28 квітня 2022, 23:45
Французький глянець присвятив обкладинку Україні
Французьке видання Antidote magazine присвятило свою нову обкладинку Україні.
Про це повідомляється в Instagram, пише Korrespondent.net.
На знімку, зробленому 17 лютого цього року, постановка 13-річної української моделі Baby Uli. Вона постала біля Арки дружби народів у Києві в образі від Balenciaga. Дівчинка тримає в руці кульки у кольорах прапора України.
"Війна в Україні викликала біль від минулої травми, яку я ношу в собі з 1993 року, коли те саме сталося в моїй країні, і я назавжди став біженцем. Але я також зрозумів, що насправді важливі інші речі – такі як життя, людське кохання та співчуття", – прокоментував нову обкладинку креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія.
Свого часу він став біженцем після початку воєнних дій із боку РФ у Грузії.
"Ми ніколи не уявляли, що вторгнення, яке триває на Сході України протягом останніх кількох років, охопить усю країну через сім днів. Ми залишили своє рішення опублікувати його, щоб підтвердити нашу беззаперечну відданість свободі, і Команда Антидоту також мобілізувалась для організації благодійного розпродажу, всі виручені кошти будуть передані OutRight Action International – організації, яка підтримує ЛГБТКІА+ біженців та мешканців України”, – зазначила команда французького журналу.
Французький глянець присвятив обкладинку Україні 
 
Надрукувати
мітки:
коментарів