Поділитись:

На Херсонщині росіяни під українськими прапрами обстрілюють села

Неділя, 24 квітня 2022, 17:02
На Херсонщині росіяни під українськими прапрами обстрілюють села

Фото ілюстративне

На околиці села Грозове на окупованій Херсонщині російські танки з українськими прапорами рушили в напрямку Молодецького, а потім з них обстріляли будинки мирних мешканців.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«На околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів із українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке. Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних Сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих самих танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області», – йдеться у повідомленні.

У керівництві ОК «Південь» наголосили, що підрозділи Збройних сил України не обстрілюють цивільне населення та житлові будівлі, за якими ховаються російські загарбники.

У повідомленні пояснили, що росіяни намагаються проводити психологічні операції проти населення, аби забезпечити підтримку так званих «референдумів» та спроб анексувати росіянами тимчасово захоплені території України.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи протягом Великодньої ночі нанесли 12 уражень по російських військах. Внаслідок атаки окупанти втратили 11 військовослужбовців і 3 одиниці броньованої техніки.

Нагадаємо, що окупанти вражені самоорганізацією місцевого населення Харківщини на територіях, які їм вдалося тимчасово захопити. Люди масово відмовляються від «гуманітарної допомоги» від ворога, а волонтери забезпечують місцеве населення і один одного всім необхідним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів