Поділитись:

У Луцьку вночі зловили п'яного підлітка за кермом Alfa Romeo (фото)

Субота, 23 квітня 2022, 11:12

У Луцьку вночі правоохоронці зловили двох п'яних водіїв, одному з них – 16 років, і він не мав права керування автівкою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У ніч на суботу, 23 квітня, у мікрорайоні Гуща у Луцьку патрульні зупинили для перевірки легковий автомобіль Mercedes-Benz 250 D. Під час спілкування з 39-річним керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння.
Огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці події показав результат у 1,45 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

Згодом у цьому ж мікрорайоні поліцейські зупинили легковик Alfa Romeo 156 Sport Wagon під керуванням 16-річного юнака, який не мав права на керування автомобілем.

У нього також виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на місці події — 1,03 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. 

На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а автівки доставили на спецмайданчик. Рішення у справах – за судом.

Нагадаємо: у Ковелі патрульні зловили п'яного 71-річного дідуся за кермом Peugeot Expert.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів