Поділитись:

Виїхав на «зустрічку»: на Волині п'яний на Audi збив 64-річного мотоцикліста (фото, відео)

П'ятниця, 22 квітня 2022, 11:11

У Ковельському районі через п'яного водія сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав 64-річний мотоцикліст.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася у четвер, 21 квітня, по вулиці Газіна у селищі Ратне: зіткнулися легковик Audi та мотоцикл Alpha. Внаслідок зіткнення постраждав 64-річний мотоцикліст, його госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні.

За кермом автомобіля перебував 27-річний житель Ковельського району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та збив мотоцикліста.

Транспортні засоби вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: 17 квітня у Луцькому районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася з вини п'яного водія, постраждала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів