Поділитись:

Виїхав на «зустрічку»: у Луцькому районі внаслідок «п'яної» ДТП постраждала жінка (фото, відео)

Понеділок, 18 квітня 2022, 12:51
Виїхав на «зустрічку»: у Луцькому районі внаслідок «п'яної» ДТП постраждала жінка (фото, відео)

На Волині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася з вини п'яного водія, постраждала жінка.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася у неділю, 17 квітня поблизу села Омельне Луцького району: легковик Audi виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем BMW. Травмовану внаслідок зіткнення пасажирку BMW госпіталізували. Обидві автівки зазнали значних механічних ушкоджень.

Правоохоронці встановили, що 52-річний водій Audi перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест на приборі «Драгер», результат якого показав 2,88 проміле, що у 14 разів перевищує норму.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років з позбавленням прав керування до 5 років.

«Застерігаємо водіїв утриматись від керування транспортним засобом напідпитку, оскільки це становить небезпеку для вас та інших учасників дорожнього руху. Бережіть себе та будьте відповідальними!», – закликали у поліції.

Виїхав на «зустрічку»: у Луцькому районі внаслідок «п'яної» ДТП постраждала жінка (фото, відео)Виїхав на «зустрічку»: у Луцькому районі внаслідок «п'яної» ДТП постраждала жінка (фото, відео)Виїхав на «зустрічку»: у Луцькому районі внаслідок «п'яної» ДТП постраждала жінка (фото, відео)

Нагадаємо: на Волині батьки п'яного водія можуть провести декілька років за ґратами за те, що намагалися «вирішити питання» щодо притягнення їхнього сина до адмінвідповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів