Поділитись:

SKF оголосила про повний вихід з росії

П'ятниця, 22 квітня 2022, 15:57
SKF оголосила про повний вихід з росії

Шведська міжнародна машинобудівна компанія, найбільший у світі виробник підшипників, повідомила про повний вихід із Росії.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це йдеться у заяві компанії.

SKF сьогодні оголосила, що вирішила припинити будь-яку діяльність та операції у Росії.

«Російське вторгнення в Україну має серйозний вплив на наші операції. Ми дійшли висновку, що для нас неможливо продовжувати нашу діяльність у Росії, оскільки немає основи та стабільності для нашого бізнесу», – наголосив Рікард Густафсон, президент та генеральний директор компанії.

Після російського вторгнення на територію України компанія оцінила ситуацію та вирішила припинити всі операції, участь та інвестиції SKF у Росії.

«Наш намір полягає в тому, щоб позбавитися наших російських операцій, щоб забезпечити майбутнє для наших колег. Списання, пов'язане з виходом, у розмірі приблизно 500 мільйонів шведських крон буде визнано в другому кварталі. Продажі в Росії склали близько 2% від загального обороту Групи у 2021 році», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Сейм Латвії ухвалив заяву про агресію та воєнні злочини росії в Україні, у якій йдеться, що рф здійснює геноцид проти українського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів