Поділитись:

Макрон легко переможе у другому турі виборів, – букмекери

Середа, 20 квітня 2022, 17:55
Макрон легко переможе у другому турі виборів, –  букмекери

У президента Франції Еммануеля Макрона є понад 90% шансів на перемогу у другому турі президентських виборів у неділю, у яких він зіткнеться з ультраправою кандидаткою Марін Ле Пен.

Про це свідчать дані британських політичних букмекерів, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Reuters.

Сайти William Hill і Paddy Power дали коефіцієнти, що передбачають можливість перемоги у 90,9% для чинного президента, тоді як Betfair Exchange показав 92,6%, а Ladbrokes – 94,1%.

Водночас, високі шанси у політичній події не є гарантією результату. У 2016 році, наприклад, ставки в переважній більшості були на користь того, що Британія проголосує за те, щоб залишитися в Європейському Союзі на референдумі 23 червня. 

У той час як французькі фінансові ринки зазнали деякої волатильності напередодні першого туру виборів, коли Ле Пен набрала 48,5% голосів виборців в опитуванні громадської думки, нинішнє лідерство Макрона заспокоїло інвесторів.

Лідерство президента Франції Еммануеля Макрона в опитуваннях напередодні другого туру виборів у неділю зміцніло.

Три опитування щодо голосування у другому турі показують найкращий результат для Макрона у порівнянні з результатами перед першим туром із середнім показником у 55,8%. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів