Поділитись:

Воював у Сирії: кремль призначив нового командувача вторгненням в Україну (відео)

П'ятниця, 08 квітня 2022, 23:17
Воював у Сирії: кремль призначив нового командувача вторгненням в Україну (відео)

Росія змінила людей, які відповідають за війну в Україні.

Про це повідомив офіційний представник західної держави, повідомляє Газета.

Тепер вторгненням керує командувач Південного військового округу генерал Алєксандр Дворніков. Він має досвід війни в Сирії.

Урядовець підтвердив, що росія реорганізувала командування.

«Була дійсно погана координація між різними командуваннями. Новий командир має великий досвід російських операцій у Сирії. Тож ми очікуємо покращення загального командування та управління», – сказав військовий.

Політичні прагнення можуть мати перевагу над військовими завданнями. Кремль хоче досягти успіху до 9 травня. Західні чиновники кажуть, що бачать поетапне відправлення нових сил на Донбас. Але військам не дають можливості належним чином перегрупуватися.

«Існує напруженість між військовою логікою правильного перегрупування збройних сил для активізації російської операції на Донбасі, потенційного використання більш відповідної тактики та отримання деяких уроків із катастрофічних операцій, та політичним імперативом фактично продовжити операцію і швидко рухатися», – сказав чиновник.

Зазначається, що росія має трохи менше ніж 100 батальйонних тактичних груп, доступних для операцій. Але українці діють розумніше і здатні їх стримати.

«Якщо росія не зможе змінити свою тактику і не стане набагато ефективнішою у використанні всіх інструментів на свою користь, якщо їй це не вдасться зробити, тоді дуже важко уявити, як вони досягнуть успіху навіть у цих обмежених цілях», – сказав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів