Поділитись:

Абрамович знову навідався до Києва, щоби спробувати відновити переговори України і рф, – ЗМІ

Субота, 16 квітня 2022, 23:27
Абрамович знову навідався до Києва, щоби спробувати відновити переговори України і рф, – ЗМІ

російський олігарх Роман Абрамович, проти якого запровадили санкції ЄС і Британія, навідався до Києва, щоби спробувати відновити переговорний процес між Україною та росією.

Про це пише Bloomberg з посиланням на свої джерела, інформує Українська правда.

Джерела журналістів сказали, що Абрамович приїжджав до Києва, аби спробувати запропонувати шляхи відновлення перемовин між делегаціями України і рф. 

російський бізнесмен буцімто зустрічався зі членами української переговорної групи й обговорив можливі шляхи відновлення перемовин. 

Наразі процес переговорів призупинився після того, як у світових ЗМІ оприлюднили тіла загиблих мешканців Київщини, закатованих російськими солдатами, зокрема в Бучі. Крім того, російська влада не надала офіційної відповіді стосовно пропозицій українців врегулювання війни на очній зустрічі делегацій у Стамбулі 29 березня.

Речник Абрамовича на запит Bloomberg сказав, що він не в Києві, і відмовився коментувати візити олігарха. Член української переговорної групи Михайло Подоляк відмовився надати коментар. Так само не відповів на запит речник Кремля Дмитро Пєсков.

Нагадаємо: за даними британського видання The Times, російський олігарх Роман Абрамович є посередником у перемовинах між Банковою та кремлем, зокрема він передавав записку, написану власноруч президентом України Володимиром Зеленським до російського президента володимира путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів