Поділитись:

На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)

П'ятниця, 15 квітня 2022, 12:10
На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)

Поліцейські Волині посилили контроль за перебуванням на території області іноземців. Такі заходи вживаються у зв’язку з воєнним станом та аби попередити диверсійно-розвідувальну діяльність в інтересах російської федерації.

Про це у п'ятницю, 15 квітня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Співробітники управління міграційної поліції спільно з іншими підрозділами поліції області систематично здійснюють перевірку громадян у місцях накопичення евакуйованих осіб, переселенців, на залізничних вокзалах та автовокзалах, а також під час руху пасажирських залізничних потягів.

У разі виявлення підозрілих осіб їх доставлятимуть до підрозділів поліції для подальшої перевірки із залученням представників Державної міграційної служби України, Державної прикордонної служби України та інших правоохоронних відомств.

На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)На Волині посилено перевіряють іноземців – шукають диверсантів (фото)

Нагадаємо: в Україні зафіксована нова кібератака, спрямована на викрадення даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024