Поділитись:

ОАЕ передали Україні 50 тонн гумдопомоги та карети «швидкої» (фото)

Четвер, 14 квітня 2022, 21:27
ОАЕ передали Україні 50 тонн гумдопомоги та карети «швидкої» (фото)

Обʼєднані Арабські Емірати направили літак з 50 тоннами гуманітарного вантажу та повністю обладнаними машинами швидкої допомоги для України.

Про це в фейсбуці повідомило Посольство України в ОАЕ.

«ОАЕ направили черговий літак з гуманітарною допомогою Україні. 50 тонн гуманітарного вантажу та повністю обладнані машини швидкої допомоги прибули сьогодні до Варшави», – зазначило посольство.

Дипломати додали, що заступник міністра закордонних справ України Дмитро Сенік подякував керівництву ОАЕ та міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва країни за швидку відповідь на гуманітарні виклики. При цьому зазначалось, що кожний літак демонструє справжні зусилля Еміратів по забезпеченню життєво необхідних потреб українців, постраждалих внаслідок російської військової агресії.

Своєю чергою, посол ОАЕ в Україні Салем Ахмад Аль-Каабі повідомив, що протягом березня Емірати створили повітряний міст, забезпечивши доставку і передачу Україні основної продовольчої та медичної допомоги.

ОАЕ передали Україні 50 тонн гумдопомоги та карети «швидкої» (фото)ОАЕ передали Україні 50 тонн гумдопомоги та карети «швидкої» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів