Поділитись:

Люди пережили пекло, – луцька волонтерка просить продукти для Київщини

Понеділок, 04 квітня 2022, 16:13
Люди пережили пекло, – луцька волонтерка просить продукти для Київщини

У Луцьку розпочали збір продуктів для звільнених від окупантів міст Київщини. Адже гуманітарна ситуація у цих населених пунктах критична.

Про це повідомила волонтерка Ольга Валянік у Фейсбуці.

«Як ми знаємо, ЗСУ звільнили Київську область від мразєй. Про те, яка там зараз ситуація і що росіянські ублюдки залишили після себе ми добре знаємо. Там — пекло: розбомблені міста, зруйновані будинки і тисячі смертей. Людям, яким вдалось вижити, зараз дуже треба наша допомога, адже багато з них залишились без нічого. Ситуація критична», – повідомляє волонтерка.

За словами Ольги Валянік, останніми днями волонтери отримують масу запитів з Київщини, в яких місцеві жителі просять продукти харчування.

«Людям потрібна їжа! Багато їжі. Тому зараз потрібно організуватись та зібрати максимально багато продуктів харчування. Люди пережили справжнє пекло, тому треба їм допомогти», – зазначила Ольга Валянік.

Тож потрібні продукти харчування. Вони не мають бути такими, що швидко псуються, адже можуть не доїхати. Консервація також не повинна бути у скляних банках, адже вони можуть розбитися дорогою.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський відвідав Бучу, де виявлено свідчення масових убивств росіянами українських мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів