Поділитись:

Жителя Дніпропетровщини, який побив і пограбував лучанку, «закрили» на вісім років

Понеділок, 11 квітня 2022, 14:51

Жителя Дніпропетровської області, який побив і пограбував 65-річну лучанку, визнали винним у вчиненні розбою й  відправили за ґрати на вісім років.

Про це у понеділок, 11 квітня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Доведено, що раніше судимий чоловік 28 січня 2022 року намагався ошукати 65-річну жительку Луцька за схемою «Ваш родич у лікарні», проте потерпіла, яка вже була готова віддати йому кошти – 10 тисяч доларів США, нібито необхідні для термінової операції її сину, викрила його шахрайські наміри.

Тоді зловмисник, який перебував у помешканні жінки в будинку на вулиці Шота Руставелі у Луцьку, вирвав з її рук гроші, кілька разів ударив кулаком в обличчя і втік

Завдяки скоординованим діям правоохоронців його затримали.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Луцької окружної прокуратури Луцький міськрайонний суд визнав 45-річного жителя Дніпропетровської області винуватим у вчиненні розбою із проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України) та призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо: 18 березня на вулиці Чорновола у Луцьку 34-річний житель Луганська напав на 20-річну лучанку та намагався вирвати з її рук сумку з грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів