Поділитись:

Затримали «авторитета», який мародерив у звільненій від окупантів Бучі (фото)

Четвер, 07 квітня 2022, 16:46
Затримали «авторитета», який мародерив у звільненій від окупантів Бучі (фото)

На Київщині затримали так званого «кримінального авторитета», який обікрав оселі мешканців Бучі одразу після звільнення населеного пункту від окупантів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції проводять профілактичне відпрацювання представників криміналітету, зокрема їх причетності до диверсійної діяльності та співпраці з окупантами, оскільки більшість з них мала тісні зв’язки з представниками російського криміналітету.

У середу, 6 квітня, у будинку поблизу Бучі оперативники та слідчі Ірпінського відділу поліції затримали так званого «кримінального авторитета» та його 31–річного спільника. Під час огляду помешкання оперативники виявили речі, які вони викрали з осель мешканців Бучі одразу після звільнення населеного пункту від окупантів. Серед знайденого – побутова техніка, мобільні телефони, комп’ютери, прикраси тощо. Також виявили зброю і наркотики.

Окрім цього, під час огляду мобільних телефонів зловмисників поліцейські виявили переписку з абонентами з рф. 

Вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Крім того, перевіряється причетність зловмисників до диверсійної діяльності та співпраці з окупантом.

За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання – до восьми років ув’язнення.

Затримали «авторитета», який мародерив у звільненій від окупантів Бучі (фото)Затримали «авторитета», який мародерив у звільненій від окупантів Бучі (фото)Затримали «авторитета», який мародерив у звільненій від окупантів Бучі (фото)

Нагадаємо: раніше нацгвардійці у Бучі затримали групу мародерів: троє чоловіків зберігали велику кількість майна, походження якого пояснити не змогли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024