Поділитись:

Розстріляли і спалили: на Харківщині групове вбивство замаскували під наслідки ворожого обстрілу (фото)

Середа, 06 квітня 2022, 17:25
Розстріляли і спалили: на Харківщині групове вбивство замаскували під наслідки ворожого обстрілу (фото)

На Харківщині правоохоронці затримали 25-річного чоловіка, який брав участь у вбивстві трьох українців, яке спробували замаскувати загибель від обстрілу військовими.

Про це у середу, 6 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 25-річному чоловіку за фактом умисного вбивства трьох осіб, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 березня 2022 року шестеро чоловіків близько 19:00, перебуваючи на дорозі поблизу с. Зелений Гай Куп’янського району Харківської області, використовуючи автоматичну вогнепальну зброю, якою заволоділи з розбитої військової колони на території смт Печеніги, вбили трьох людей через неприязні стосунки у минулому.

Після цього зловмисники розсадили загиблих в салон автівки, яка належала одному з потерпілих. 

Згодом чоловіки поїхали в бік с. Шиповате, де мешкав один із загиблих, спалили автомобіль з потерпілими, імітувавши смерть під час обстрілу, та втекли.

У вівторок, 5 квітня, чоловіка затримали на території Полтави, йому повідомили про підозру та застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі встановлюється місцезнаходження інших зловмисників.

Досудове розслідування проводить Слідче управління ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Розстріляли і спалили: на Харківщині групове вбивство замаскували під наслідки ворожого обстрілу (фото)Розстріляли і спалили: на Харківщині групове вбивство замаскували під наслідки ворожого обстрілу (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
23 квітня 2024
12:01
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024