Поділитись:

Смерть націоналістам: московити підтримують звірства своїх родичів у Бучі

Четвер, 07 квітня 2022, 17:03

Міністерство цифрової трансформації України розшукало в соцмережах родичів загарбників, які дислокувалися в Бучі, і надіслало їм фотографії вбитих жителів міста. Ті відповіли.

Про це 6 квітня у Telegram повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«За допомогою штучного інтелекту ми знайшли родичів російських убивць, які безжально тероризували та вбивали мешканців Бучі, та написали їм у соцмережах», – ідеться у повідомленні.

Проте росіяни підтримали дії окупантів, відповідаючи лайкою на надіслані фотографії або звинувачуючи українців у пропаганді.

«Я більше ніж впевнений, що це все справа рук ваших нацистів заради пропаганди», «Слава Росії, смерть націоналістам», «іди нах...й, я то тут до чого», – такими були їхні відповіді.

«Рідні та близькі російських убивць із ними згодні і це саме вони їх так виховали. Кожен росіянин відповість за Ірпінь, Бучу, Бородянку, Маріуполь та інші українські міста», – наголосив Федоров.

Він запевнив, що окупантам не вдасться приховати сліди своїх воєнних злочинів та уникнути відповідальності, адже супутникові знімки є доказами їхньої провини.

Нагадаємо, що на Київщині затримали так званого «кримінального авторитета», який обікрав оселі мешканців Бучі одразу після звільнення населеного пункту від окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів