Поділитись:

У Луцьку відкрили музичний фронт: на Лесі Українки грають для перемоги (відео)

Четвер, 07 квітня 2022, 11:13
У Луцьку відкрили музичний фронт: на Лесі Українки грають для перемоги (відео)

У Луцьку на вулиці Лесі Українки грають музиканти для того, аби підтримати бойовий дух морально, а армію – фінансово. Свою ініціативу артисти назвали «музичним фронтом».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав музикант Мирослав Кіруєв.

«Мистецтво  зброя. Приносити користь своїй країні, наближати її перемогу  наша ціль. «Як я можу проявити себе найякісніше» – питання, яке повинен поставити собі кожен». Іноді зараз чуємо, що мистецтво і музика не на часі. А що на часі? Депресія не принесе плодів», – нписав музикант.   
Мирослав Кіруєв додає, що також не міг декілька тижнів слухати музику. Але змусив себе і придумав власний рецепт, як іншим вийти із заціпеніння завдяки музиці.
«Зранку, поки робите-п'єте каву, збираєтесь робити добрі, гарні, корисні справи для країни, вмикаєте «Арту» гурту Пирятин, а далі ютуб-мюзік вас зрозуміє», – порадив музикант.
Тож у Луцьку музиканти відкрили ще один волонтерський фронт  музичний.
«Збираємо кошти для потреб ЗСУ, які передаємо у Волонтерський штаб гуманітарної допомоги «Ангар» Запрошуємо усіх, хто може заграти-заспівати задля Перемоги! Щодня з 14.00 (окрім дощу та повітряної тривоги!)», – йдеться у дописі.  

Нагадаємо, що британський скрипаль Деніел Хоуп та український піаніст Олексій Ботвінов записали мініальбом «Мелодії миттєвостей», кошти від якого перекажуть на допомогу Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів