Поділитись:

У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)

Середа, 06 квітня 2022, 11:13
У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)

У місті Рожище Луцького району затримали 38-річного ковельчанина, який мав при собі понад пів сотні «закладок» з психотропною речовиною. Водій, який його перевозив, також мав при собі наркотик.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 5 квітня, оперативники відділу поліцейської діяльності №1 (м. Рожище) Луцького районного управління поліції у місті Рожище виявили в рюкзаку 38-річного ковельчанина понад 60 розфасованих закладок із психотропною речовиною Альфа PVP загальною вагою 50 грамів.

На місце пригоди прибули слідчо-оперативна група поліції, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю області. Виявлені психотропи  вилучили.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили місця та координати ще 80 закладок. Заходи щодо їх вилучення тривають.

Також з місця події поліцейські вилучили автомобіль Renault Kangoo, водій якого, 41-річний ковельчанин, перевозив правопорушника. У керманича оперативники вилучили пакет із психотропною речовиною Альфа PVP.

Загальна маса вилученого – понад 100 г, що за цінами чорного ринку становить близько 100 тисяч гривень.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Підозрюваного у збуті психотропних речовин ковельчанина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. До слова, в 2021 році він уже двічі затримувався працівниками управління боротьби з наркозлочинністю за вчинення аналогічних злочинів. Слідство по них триває.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)У Луцькому районі зловили наркоторговця з Ковеля і його водія (фото, відео)

Нагадаємо: 1 квітня у Луцьку викрили групу збувачів наркотиків, до складу якої входили четверо осіб. Правоохоронці вилучили близько 3 кг канабісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів