Поділитись:

На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото)

Середа, 30 березня 2022, 16:51
На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото)

На блокпосту під час перевірки автомобіля 22-річного лучанина правоохоронці виявили близько 70 грамів канабісу.

Про це у середу, 30 березня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

На  місце прибули співробітники управління боротьби з наркозлочинністю та слідчі Луцького РУП. Поліцейські задокументували факт злочину та вилучили речові докази. Оперативники з’ясували, що  22-річний місцевий мешканець вирощував коноплі в дачному будинку у Луцькому районі. Згодом збував наркотики «з рук в  руки» наркозалежним особам на території обласного центру та Луцького району. На дачі зловмисника поліцейські виявили місце, обладнане для вирощування забороненої речовини,  та вилучили шість рослин конопель.

На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото) На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото)

Крім того, оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області під час реалізації оперативної інформації в місті Луцьк у 19-річного місцевого жителя вилучили близько 10 г із наркотичного засобу канабіс. Лучанин в аналогічний спосіб збував заборонені  речовини. Наркотики вилучили та направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Поліцейські за обома фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України.

На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото) На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото) На блокпості зловили 22-річого лучанина-наркобаригу, а у Луцьку – 19-річного наркоторговця (фото)

Нагадаємо: 25 березня у Луцьку правоохоронці затримали зловмисника, який продавав наркотики на території міста. Вдома в нього знайшли «лимонку» і сигнальні ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів