Поділитись:

Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)

П'ятниця, 01 квітня 2022, 14:30
Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)

Підгайцівська громада з перших днів налагодила волонтерську роботу, до якої охоче долучаються мешканці громади. Роботи тривають і зараз.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської сільської ради

На території Підгайцівської громади господині об'єднуються, і вже кілька тижнів, з дня в день, готують домашні страви, які через волонтерські центри їдуть адресно туди, де є потреба у продовольстві та харчуванні наших захисників.
 
Спочатку ліпили вареники, смажили котлети, пиріжки, тепер частково перейшли до стратегічних запасів – виготовлення тушкованого м'яса, сухариків. 

Останні кілька днів господині пекли пиріжки та тушкували м’ясо в банках. Страви, як правило, готують із продуктів, які приносять небайдужі мешканці Луцька та сіл Підгайцівської громади. 

Усім, хто готовий допомогти, може зателефонувати до пані Ольги за номером: 050 610 79 40, вона зорієнтує, у чому є потреба. 

Варто зазначити, що до підгайцівських господинь охоче долучаються вимушені переселенки. Таким чином вони відволікаються від пережитого та відчувають себе корисними. 

«Про справи, якими займаються чоловіки нашої громади, не інформуємо навмисне, але повірте – ніхто не сидить без діла. 

Спільними зусиллями наближаємо перемогу України!», – додали у пресслужбі громади.

Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)Невтомні підгайцівські господині продовжують готувати для воїнів (фото)

Нагадаємо: Підгайцівська громада Волинської області готова прийняти та створити комфортні умови для відновлення бізнесу українських підприємців, постраждалих від військових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів