Поділитись:

«Об’єднані задля перемоги» – гасло волонтерів Підгайцівської громади (фото)

П'ятниця, 18 березня 2022, 10:28

У Підгайцівській сільській раді налагодили співпрацю з волонтерськими центрами, через які гуманітарні вантажі їдуть із Волині у напрямку Центральної та Східної України.

Про це повідомила пресслужба Підгайцівської сільської ради.

За два тижні у громаду надійшло кілька гуманітарних вантажів від партнерів із Польщі та Німеччини. Іноземні благодійники зібрали для потреб українців продукти харчування довготривалого зберігання, медичні засоби, індивідуальні аптечки, перев’язувальні матеріали, ліхтарики, балаклави, термобілизну, спальники, каремати, засоби гігієни для дітей та дорослих, постільну білизну, ковдри, матраци, дитячі суміші для немовлят, дитячі каші та пюре, іграшки, одяг. 

Завдяки працівникам сільської ради, волонтерам, кількатонні вантажі оперативно розвантажують, сортують та відправляють за потребами до медичних закладів Волині – сільських ФАПів, перинатального центру, військового госпіталю, Луцької центральної районної лікарні, укомплектовують місця тимчасового поселення вимушених переселенців, забезпечують їх засобами гігієни, іншими речами повсякденного вжитку. 

Формуються вантажі з харчами, медикаментами, засобами гігієни для цивільного населення міст, які постраждали від російської агресії, збираються сухпайки для військовослужбовців, які вже відправлені у напрямку Миколаєва, Маріуполя, Волновахи та інших міст.

«Щодня на адресу Підгайцівської громади надходять подяки від волонтерів, військовослужбовців, імена та назви яких ми умисно не оприлюднюємо задля безпеки усіх учасників процесу. Працюємо на спільну перемогу», – додали у пресслужбі громади.

Нагадаємо: у Підгайцівській громаді знайшли прихисток понад дві сотні вимушених переселенців з Київщини, Сумщини, Чернігівщини, Харкова та Житомирщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 липня 2023
03 червня 2023
23 травня 2023
10 травня 2023
09 травня 2023
03 травня 2023
24 квітня 2023
19 квітня 2023
18 квітня 2023
19:10
04 квітня 2023