Поділитись:

У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)

Четвер, 31 березня 2022, 13:01
У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)

На похорон загиблого захисника України Георгія Плісака люди сходилися повільно. Традиційно на подвір'ї біля Свято-Троїцького кафедрального собору збиралися небайдужі лучани. Всередині над відкритою труною стояли найрідніші. Стояли і не могли стримати ридання. 

За останній тиждень у Луцьку попрощалися із низкою Героїв, і похорон у головному православному храмі міста став чи не найбільш звичним чином. 

У четвер, 31 березня лучанина Георгія Плісака, який віддав життя під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Благодатне Миколаївської області, провели в останню путь. 

Похорон традиційно вів митрополит Михаїл. У прощальній проповіді він подякував рідні за гідного сина батьківщини. І нагадав, що ми маємо повне право ненавидіти ворога і знищувати його на нашій землі. 

Загиблого військовослужбовця поховали на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа.

У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото)У Луцьку на колінах попрощалися зі ще одним загиблим Героєм (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів