Поділитись:

«Я померла від бомби у Маріуполі»: в Instagram ведуть профіль загиблої дівчинки з України

Четвер, 31 березня 2022, 06:38

В Instagram з'явився зворушливий профіль дівчинки з Маріуполя. Милі відео, звернення до світу, на яких дівчинка-підліток на ім'я Діана розповідає про себе, вже набирають тисячі переглядів. 

Діана з'явилася 19 березня. Це вигаданий персонаж, підліток. Їй 15, вона жила в українському Маріуполі, який зараз майже зруйновано окупантами із рф. А потім вона померла. 

«Я померла від бомби у Маріуполі. Мертва дівчинка, що бореться за живих. Я не просто цифра у статистиці – я людина», – ідеться в описі профілю.

 

У своїх дописах «Діана» кричить світові, що вона не просто цифра у статистиці. Вона дитина. Дитина, яка колись була живою, мріяла і любила, бігла на узбережжя Азовського моря і проводила там час зі своїми рідними. Тішилася, що в неї є друзі, що є дідусь. А потім в її життя увірвалася війна. І припинила її життя.

«Привіт людино! Я буду вдячна тобі, якщо ти відправиш цього листа всім, всім, всім, кого знаєш! Особливо людям в Європу, Америку, особливо активістам з країн НАТО. Я хочу аби мене почули, аби мене почули ті, хто ще по сьогоднішній день вважає що мертві люди, це всього-на-всього циферки та не розуміє, що вже завтра це може бути і його власна дитина. Я хочу аби мене почули ті, хто приймають рішення», – підписала Діана свій лист. 

А ось і він. 

 

 

 

 

Попри те, що профіль новий, публікації Діани читає більше тисячі користувачів. Вони перекладають її дописи своїми мовами, розсилають друзям і знайомим в усьому світі. 

Бо Діана – це повне болю і відчаю обличчя української війни. І світ має побачити це обличчя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів