Поділитись:

Брюс Вілліс припиняє свою акторську кар'єру через хворобу

Четвер, 31 березня 2022, 00:59
Брюс Вілліс припиняє свою акторську кар'єру через хворобу

Американський актор Брюс Вілліс припиняє свою акторську кар'єру – тимчасово або, на жаль, назавжди. Причиною стала хвороба 67-річного "Міцного горішка".

Про це йдеться в повідомленні рідних та близьких Брюса, оприлюдненому в Instagram його старшої доньки Румер, пише Українська правда.

"Дивовижні шанувальники Брюса, як родина ми хочемо повідомити вам, що в нашого любого Брюса виникли певні проблеми зі здоров'ям, і нещодавно йому діагностували афазію, яка впливає на його когнітивні здібності. Внаслідок цього та ретельно все обдумавши, Брюс припиняє свою кар'єру, яка означала для нього дуже багато", – говориться в дописі.

Родина Вілліса запевнила:

"Це дуже непростий час для нашої сім'ї, і ми дуже цінуємо вашу незмінну любов, співчуття та підтримку. Ми проходимо через це як сильна родина та бажаємо залучити й його фанів, оскільки знаємо, як багато він означає для вас, а ви – для нього. Як завжди говорив Брюс, "живи на повну", і разом ми збираємося саме так і вчинити"..

Звернення підписали дружина Брюса, Емма, а також акторова колишня дружина, Демі Мур та його п'ятеро доньок.

Довідково:

 

Афазію, розлад мовлення, найчастіше спричинює крововилив у кору головного мозку (інсульт), однак вона теж може розвинутись внаслідок травми головного мозку, а також пухлини, абсцесу тощо. Розлад здатен позбавити людину здатності зв'язно говорити та сприймати мовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів