Поділитись:

«Це незаконна війна»: Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян (відео)

П'ятниця, 18 березня 2022, 00:21
«Це незаконна війна»: Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян (відео)

Голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян із довгою ілюстрованою промовою щодо війни в Україні, намагаючись донести правду, яку від них приховують.

Відеоролик він опублікував його на своїй сторінці в Facebook та інших соцмережах 17 березня.

Актор і політик згадав свої зв’язки з російським народом, свого батька, який воював за Третій рейх під Ленінградом і потім все життя спокутував провину – таку саму, яку спокутуватимуть російські солдати, котрі прийшли з війною в Україну.

Кінозірка спростувала міф про потребу «денацифікацію» України.

Шварценеггер заявив, що це «незаконна» війна без жодного приводу, яку розв’язав уряд росії у власних інтересах. Він показав страшні кадри воєнних злочинів військ рф в Україні, закликав поширювати його звернення та припинити війну.

«Це не війна російського народу», – сказав Шварценеггер.

«Я з важким серцем говорю вам, що тисячі російських солдатів убиті. Вони опинилися між українцями, які борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, яке воює заради завоювання», – вважає актор.

«Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ та російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це — пропаганда та дезінформація. (…) А президенту Путіну я скажу: ви розпочали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну», – сказав «Термінатор».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів