Поділитись:

Ні черг, ні обмежень: проблем із перевезенням гуманітарної допомоги на Волині немає

Вівторок, 15 березня 2022, 21:15
Ні черг, ні обмежень: проблем із перевезенням гуманітарної допомоги на Волині немає

фото ілюстративне

Ніяких обмежень, перешкод чи черг в оформленні та перевезенні гуманітарної допомоги через митні пропуски на Волині немає.

Це запевнив заступник голови Волинської ОВА з питань в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами Юрій Гупало. 

"Друзі, в інтернеті продовжують записувати і поширювати неправдиву інформацію щодо перевезення гуманітарної допомоги через митні пропуски на Волині. Вчора у мережі фейсбук з’явилося відео від актора і співака Миколи Панасюка, який у грубій формі, посилаючись на слова знайомих і не додаючи ніяких підтверджуючих матеріалів, звинуватив голову Волинської ОВА Юрія Погуляйка у тому, що він нібито не підписує координаційні листі, котрі є дозволом для перевізників гуманітарної допомоги з Європи, тим самим, не дозволяючи вантажівкам в’їжджати на територію України Я, як заступник голови Волинської ОВА з питань в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами вкотре офіційно заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності", – наголосив Гупало. 

До того ж він розповів, що разом із головою ОВА проінспектували митний пост "Ягодин", аби вкотре показати усім, як насправді відбувається процес перевезення гуманітарної допомоги.

Отож, станом на 15:00 на митному посту "Ягодин"

  • не було абсолютно ніяких черг із автомобілів з гуманітарними вантажами (всього 6 вантажівок);
  • кожен водій, який пересікає кордон, каже, що ніяких перешкод і обмежень немає;
  • оформлення одного вантажу займає всього 10-15 хвилин, після чого він потрапляє на територію України;
  • усі без винятк митники – на своїх робочих місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів