Поділитись:

У Луцьку затримали грабіжника, якого днями звільнили з в'язниці (фото)

Середа, 30 березня 2022, 13:15
У Луцьку затримали грабіжника, якого днями звільнили з в'язниці (фото)

У Луцьку правоохоронці затримали зловмисника, якого декілька днів тому звільнили з в'язниці, – волинянин встиг здійснити декілька крадіжок та пограбувати місцевого мешканця.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Окрім грабежу, зловмисник причетний до вчинення крадіжок на території Луцька.

У вівторок, 29 березня, близько 14:00, до поліції звернувся 52-річний мешканець Луцького району й повідомив, що невідома особа відкрито заволоділа його гаманцем із грошима та банківськими картками. Подія трапилась поблизу одного із торгових центрів Луцька.

Завдяки оперативному зверненню слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції вже за декілька хвилин були на місці події. Правоохоронці негайно переглянули камери відеоспостереження та склали портрет зловмисника. Його затримали, обстежуючи прилеглу територію, грабіжник вже встиг переодягнутися та намагався ввести в оману поліцейських.

Під час спілкування з правоохоронцями він все ж зізнався у скоєному та розповів, де знаходяться викрадені речі. Окрім того, встановлено, що правопорушник причетний до скоєння декількох крадіжок телефонів, пристрої вилучено. Як з’ясували поліцейські, лише декілька днів тому його звільнили з місць позбавлення волі. 

Відомості зареєстровано за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

У Луцьку затримали грабіжника, якого днями звільнили з в'язниці (фото)

Нагадаємо: 28 березня у Луцьку затримали 49-річного чоловіка, який намагався розрахуватися чужими банківськими картками, які він, за його словами, знайшов у гаманці в смітнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024