Поділитись:

У Луцьку затримали крадія автомобільних коліс (фото)

Середа, 16 березня 2022, 11:23
У Луцьку затримали крадія автомобільних коліс (фото)

У Луцьку правоохоронці розшукали зловмисника, який на початку лютого викрав з підвалу жительки обласного центру автозапчастини та побутову хімію.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

На початку лютого цього року до поліції Луцька звернулася 35-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з підвалу її будинку викрали автозапчастини та побутову хімію. Сума завданих матеріальних збитків склала понад 20 тисяч гривень.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетний 40-річний лучанин.

У вівторок, 15 березня, співробітники Луцького районного управління поліції провели за місцем проживання зловмисника санкціонований обшук, у результаті якого вилучили викрадені автомобільні колеса та мікроавтобус Volkswagen, на якому правопорушник перевозив крадене майно.

Нині вирішується питання про повідомлення зловмисникові підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України та накладення арешту на вилучене майно.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Слідство триває.

У Луцьку затримали крадія автомобільних коліс (фото)У Луцьку затримали крадія автомобільних коліс (фото)У Луцьку затримали крадія автомобільних коліс (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024
09 квітня 2024